Σύνθετο Έργο Εσωτερικών – Εξωτερικών Κάγκελων Και Περίφραξης

Σύνθετο Έργο Εσωτερικών – Εξωτερικών Κάγκελων Και Περίφραξης

Στη συγκεκριμένη κατοικία η Scala in forma ανέλαβε την κατασκευή των κάγκελων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, περίφραξης και πέργκολας, καλύπτοντας το σύνολο των αναγκών στις παραμέτρους ασφάλειας, λειτουργικότητας και αισθητικής τελειότητας.  Μέσα από την επιλογή των κορυφαίων πρώτων υλών και την εξειδικευμένη διαδικασία σύνθεσης και τοποθέτησής επιτυγχάνεται ένα άρτιο αποτέλεσμα.

 

Κάγκελα εσωτερικής σκάλας

Για το κάγκελο εσωτερικής σκάλας επιλέχθηκε ξυλεία δρυς βαμμένη σε χρώμα Nordic white και για την ανάδειξή των νερών και της υφής του ξύλου χρησιμοποιήθηκε διακριτική χρυσή πατίνα. Το αποτέλεσμα ολοκληρώνεται με μεταλλικούς άξονες σε χρώμα χρυσό. Για την ασφάλεια και σταθερότητα της κατασκευής οι κεντρικές κολώνες διαμορφώνονται με ανάλογο τρόπο για την απόλυτη προσαρμογή με το σκαλοπάτι.

 

Εξωτερικά κάγκελα μπαλκονιών

Με γνώμονα την αντοχή στον χρόνο και τις καιρικές συνθήκες, επιλέχθηκε ανοδιωμένο αλουμίνιο (τύπου inox). H εξατομίκευση της κατασκευής επιτυγχάνεται με την χρήση απομίμησης ξύλου στις τραβέρσες του κάγκελου.

 

Περίφραξη

Περίφραξη ανώτερου επιπέδου από αλουμινίου με έμφαση την στιβαρότητα, την αντοχή και στην λεπτομέρεια. Τοποθέτηση περσίδων αλουμινίου σε χρώμα ral, ένθετα ανάμεσα στις κολόνες, έχοντας κρυφά τα σημεία σύνδεσης.

 

Αυλόπορτες

Ανοιγόμενη δίφυλλη αυλόπορτα σύγχρονου design, ενσωματώνει πολλές έξυπνες λεπτομέρειες και ομαλή λειτουργία των φύλλων. Μία από αυτές η ενσωματωμένη χούφτα που ολοκληρώνει την minimal κατασκευή.

Το ίδιο μοτίβο ακολουθεί και η συρόμενη αυλόπορτα για τη διέλευση οχημάτων. Το minimal design συνθέτουν οι κρυφές τροχαλίες και τα ειδικά προφίλ τα οποία καλύπτουν τον μηχανισμό στο πάνω και κάτω μέρος.

 

Πέργκολα

Για την προστασία κατά την διέλευση και παραμονή στην ανοιγόμενη αυλόπορτα, κατασκευάστηκε πέργκολα υψηλής αισθητικής αξίας από αλουμίνιο. Ο έξυπνος σχεδιασμός της αποτελεί ισχυρό στοιχείο της διαφοροποίησης της, καθώς το νερό της βροχής διοχετεύεται σε ειδικά λούκια που βρίσκονται στο εσωτερικό των δοκών. Το κορυφαίο αισθητικό αποτέλεσμα ολοκληρώνεται με τον κρυφό φωτισμό της οροφής.

Ημερομηνία

Νοέμβριος 4, 2021

Κατηγορία

Κάγκελα, Κάγκελα Εξωτερικού Χώρου, Κάγκελα Εσωτερικού Χώρου, Κάγκελα Τύπου Inox

© 2023 · scalainforma.com · All rights reserved.
A website by Artware