Υπηρεσίες

Η Scala in Forma δημιουργεί ολοκληρωμένες μελέτες, προτάσεις και εφαρμογές στις κατηγορίες: Σκάλες, Κάγκελα, Πέργκολες και Ημιέτοιμα Προϊόντα. Με πραγματική εμπειρία 50 και πλέον ετών, αγάπη για το υλικό και την τέχνη, καθώς επίσης την εμπεριστατωμένη τεχνογνωσία δημιουργούμε το τέλειο αποτέλεσμα με απόλυτη εξατομίκευση ως προς τα χαρακτηριστικά του χώρου τοποθέτησης και εφαρμογής του.

Σκάλες

Στην κλίμακα της επιτυχίας ανέρχεται κάποιος με στήριξη στη γνώση και την εμπειρία. Ακριβώς έτσι κατασκευάζονται και οι πραγματικές εφαρμογές κλίμακας. Η κατασκευή μίας σκάλας θα πρέπει να στηρίζεται στην τεχνογνωσία και την πραγματική εμπειρία του κατασκευαστή.

 

Η Scala in Forma έχει ειδικευτεί πλήρως στη κατασκευή όλων των ειδών σκάλας. Κύριο μέλημά της είναι η ασφάλεια, η εργονομία, η άριστη ποιότητα και η αξιοπιστία κάθε κατασκευής. Είτε πρόκειται για κυκλικές, τετράγωνες, κρεμαστές, ή επενδεδυμένες πάνω σε βάση από μπετό, για τη Scala in Forma ισχύουν κάποιες βασικές προϋποθέσεις:

 

Η αρχική εμπεριστατωμένη μελέτη του χώρου, η σχεδίαση της ιδανικής λύσης, η επιλογή των κορυφαίων πρώτων υλών, η διαμόρφωσή τους ως προς τις ιδανικές διαστάσεις, την άρτια δομική υποστήριξη, αλλά και την κορυφαία αισθητική λεπτομέρεια, και, τέλος, η ολοκληρωμένη εξειδικευμένη διαδικασία σύνθεσης και τοποθέτησής τους. Με τον τρόπο αυτόν, το τελικό αποτέλεσμα αποτελεί ένα δείγμα αρτιότητας, τόσο ως προς τη λειτουργική, όσο και ως προς την αισθητική του ταυτότητα.

Κάγκελα

Στη Scala in Forma θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία κάγκελων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου σε πολλούς συνδυασμούς υλικών (ξύλο, ανοδιωμένο αλουμίνιο, γυαλί), αλλά και σχεδίων. Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της κατασκευής κάγκελων, στόχος της Scala in Forma είναι η επίτευξη της κορυφαίας αντοχής των κατασκευών της, ακόμη και απέναντι στην καθημερινή χρήση, αλλά και τις πλέον δύσκολες καιρικές συνθήκες.

  • Κάγκελα Εσωτερικού Χώρου

 

Τα κάγκελα εσωτερικού χώρου οφείλουν να χαρακτηρίζονται από τις παραμέτρους ασφάλειας, λειτουργικότητας και αισθητικής τελειότητας, και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο για τη Scala in Forma. Η εμπεριστατωμένη μελέτη, η επεξεργασία της κορυφαίας πρώτης ύλης, αλλά και οι αισθητικοί και λειτουργικοί συνδυασμοί της με δευτερεύοντα υλικά, αποτελούν μερικά από τα βασικότερα σημεία αιχμής των εφαρμογών κάγκελου εσωτερικού χώρου της Scala in Forma.

  • Κάγκελα Εξωτερικού Χώρου

 

Μέσα από τη μελέτη και την εμπειρία μας, τα κάγκελα εξωτερικού χώρου της Scala in Forma είναι πλήρως εξελιγμένα, για την παροχή κορυφαίας λειτουργικότητας και αισθητικής, με αντοχή στον χρόνο και τις καιρικές συνθήκες, καθώς διαθέτουν νεροχύτη στις κουπαστές, έξυπνο σχεδιασμό στη συνδεσμολογία, αλλά και φινίρισμα με υδατοδιαλυτά βερνίκια, ανθεκτικά στην ακτινοβολία του ήλιου. Έτσι, το αποτέλεσμα συνοδεύεται από εγγύηση πολλών ετών, χωρίς την ανάγκη εξειδικευμένης συντήρησης.

  • Κάγκελα Τύπου Inox

 

Το ανοδιωμένο αλουμίνιο (inox) αποτελεί ένα κορυφαίο αισθητικά και λειτουργικά υλικό, το οποίο ανταποκρίνεται σε κάθε στυλ και σημείο τοποθέτησης. Η εφαρμογή του στην κατασκευή κάγκελου, με εξαιρετικές ιδιότητες τόσο στην εύκολη προσαρμογή και τη διαμόρφωση εξαιρετικών αισθητικά συνόλων, όσο και στην ανθεκτικότητά του στον χρόνο και τη χρήση, αποτελεί μια κορυφαία επιλογή για κάθε σημείο, εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου.

Πέργκολες

Η αισθητική και η λειτουργικότητα των εξωτερικών χώρων είναι συνυφασμένες με την πέργκολα. Διακοσμήστε τον κήπο ή το μπαλκόνι σας με μια πέργκολα της Scala in Forma, ανοιχτή ή σκεπασμένη με καραβόπανο ή πολυκαρβονικό, και απολαύστε την ποιότητα της κατασκευής με το άριστο φινίρισμα, που δεν θα βρείτε σε άλλη εξωτερική κατασκευή.

 

Η ποικιλία των σχεδίων είναι τεράστια, συμπεριλαμβανομένων και καμπύλων διαμορφώσεων, καλύπτοντας το σύνολο των ξεχωριστών απαιτήσεων κάθε σημείου εφαρμογής.

Ημιέτοιμα Προϊόντα

Η Scala in Forma βρίσκεται δίπλα στον επαγγελματία του χώρου, διαθέτοντας μία εκτεταμένη ποικιλία ημιέτοιμων προϊόντων.

 

Μεταξύ αυτών κάθε επαγγελματίας μπορεί να βρεί κουπαστές σε διάφορες διατομές και φινιρίσματα, γκινισιές σύμφωνα με κάθε διατομή λάμας, συνδέσμους ένωσης για κιγκλιδώματα, εξαρτήματα σκάλας, κάγκελα μονταρισμένα ή και αμοντάριστα, σκαλοπάτια για μεταλλικές ή από μπετό σκάλες, κολώνες, δοκούς και καγκελάκια τόρνου, φουρούζια, αλλά και όλα τα εξαρτήματα πέργκολας, όλα έτοιμα για βαφή ή τοποθέτηση.

© 2024 · scalainforma.com · All rights reserved.
A website by Artware