Εταιρεια

Η εταιρεία μας

Η Scala in Forma ξεκίνησε την παρουσία της στον χώρο της επεξεργασίας ξύλου ήδη από το 1968, από τον Δημήτριο Αχουριώτη, με επαγγελματική δραστηριότητα εκτεινόμενη σε ολόκληρο το φάσμα των ξυλουργικών εργασιών. Η αγάπη για το υλικό και την ολοκληρωμένη δημιουργία οδήγησαν την εταιρεία στην καταξίωσή της, διαχρονικά στον χώρο, και την ανάπτυξη εξειδικευμένων υπηρεσιών μελέτης, σχεδίασης και κατασκευής.

 

Σήμερα, η εταιρεία έχει περάσει ήδη στη δεύτερη γενιά, με υπεύθυνο τον Κωνσταντίνο Αχουριώτη. Μέσα από τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς, τις κορυφαίες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας, τον εξοπλισμό με τεχνολογία αιχμής, τις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις της στην Αγ. Παρασκευή Δράμας, αλλά και μέσα από την κορυφαία τεχνογνωσία και την αμείωτη αγάπη για το υλικό και την κατασκευή, η Scala in Forma έχει αναπτύξει τη δυναμική της σε πανελλαδικό επίπεδο, διαμορφώνοντας παράλληλα και ένα πιστοποιημένο δίκτυο συνεργατών.

Κορυφαία διαδικασία παραγωγής

Στην παραγωγή των προϊόντων μας συμβάλλουν δύο ουσιαστικοί παράγοντες: Ο κορυφαίος και εξειδικευμένος τεχνολογικός εξοπλισμός, αλλά και το προσωπικό μεράκι και η τεχνογνωσία. Η επεξεργασία, η κοπή, η σύνθεση, το τελικό φινίρισμα και η εγκατάσταση πιστοποιούνται από την ποιότητα της Scala in Forma, μέσα από την πολυετή πείρα, την αρτιότητα το εξοπλισμού, αλλά και την ενδελεχή επιμέλεια. Ο συνδυασμός του μηχανικού με τον ανθρώπινο παράγοντα οδηγούν στη δημιουργία μοναδικών αποτελεσμάτων, με ακρίβεια αλλά και με ιδιαίτερη φινέτσα.

Διευρυμένη γκάμα ποιότητας

Στην γκάμα εξειδικευμένης παραγωγής της Scala in Forma βρίσκονται οι Σκάλες, τα Κάγκελα, οι Πέργκολες, καθώς και τα Ημιέτοιμα Προϊόντα. Όλα αυτά προκύπτουν από την εμπεριστατομένη γνώση στην κατεργασία μασίφ ξυλείας, η οποία αποτελεί και το βασικότερο υλικό, καθώς και τον άριστο συνδυασμό της με δευτερεύοντα υλικά. Η πραγματική υπεροχή όμως της Scala in Forma εντοπίζεται και στην ολοκληρωμένη διαδικασία δημιουργίας εξατομικευμένων λύσεων, η οποία πέρα από αυτή καθ’ αυτή την κατασκευή, συμπεριλαμβάνει την εξειδικευμένη μελέτη του χώρου, καθώς και την επαγγελματική τοποθέτηση των προϊόντων, σύμφωνα με τα κορυφαία πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας.

Φόρμα επικοινωνίας
© 2024 · scalainforma.com · All rights reserved.
A website by Artware