ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ DESIGN

Η δημιουργία ενός έργου από τη Scala in Forma ξεκινάει από τον χώρο εφαρμογής του, και αυτό συμβαίνει καθώς όλα αρχίζουν μελετώντας τον ίδιο τον χώρο και τις πραγματικές απαιτήσεις που προκύπτουν από την ίδια την κατασκευή.
Η εμπεριστατωμένη μελέτη του χώρου, των λειτουργικών και των αισθητικών ζητούμενων, από το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της Scala in Forma, αποτελεί το πρώτο βήμα για τη δημιουργία του τέλειου αποτελέσματος.
Ανεβαίνοντας
κλίμακα
Η ιδανική σκάλα αποτελεί τον κορυφαίο λειτουργικό και αισθητικό στόχο για τον χώρο τοποθέτησής της και ο στόχος αυτός δεν είναι άλλος από τη δημιουργία του απόλυτα άρτιου αποτελέσματος, με το πλάτος βήματος του σκαλοπατιού και το ύψος ανάβασης, καθώς και τη διαμόρφωση των σκαλοπατιών και πλατύσκαλων να συμφωνούν με τους σκοπούς και τη σημασία της σκάλας. Επιπροσθέτως, το είδος του ξύλου, οι επιμέρους διαστάσεις, συνδέσεις και καταλήξεις, εναρμονίζονται πλήρως με τη δομή και το φορτίο καταπόνησης της σκάλας.
Η αντίστοιχη διαδικασία εκτελείται και σε κάθε άλλη προϊοντική κατηγορία της Scala in Forma, με την εμπεριστατωμένη ταυτοποίηση όλων των δεδομένων, την εξειδικευμένη επεξεργασία των κορυφαίων πρώτων υλών, την προσθήκη των παραγόντων της γνώσης, της εμπειρίας και του κορυφαίου εξοπλισμού, και τέλος με την άρτια εφαρμογή και τοποθέτηση του τελικού προϊόντος. Τέλος, τα υλικά του φινιρίσματος επιλέγονται, ακόμη και οπτικά, με γνώμονα την ανθεκτικότερη διαμόρφωση της σκάλας, έναντι της χρηστικής καταπόνησης και φυσική φθοράς.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Αγία Παρασκευή Δράμας,
Δράμα 66031
Τηλ: 25210 52530
Fax: 25210 52530
Υπεύθυνος πωλήσεων: Αχουριώτης Κωνσταντίνος
Email: info@scalainforma.com

Φόρμα επικοινωνίας
© 2024 · scalainforma.com · All rights reserved.
A website by Artware