Ξύλινη Σκάλα Με Γυαλί

Ξύλινη Σκάλα Με Γυαλί

Ξύλινη σκάλα, κατασκευασμένη από άριστης ποιότητας μασίφ ξυλείας δρυς βαμμένη σε χρώμα touch of gold. Κύριο μέλημά είναι η ασφάλεια, η εργονομία, η άριστη ποιότητα, αξιοπιστία και η φιλικότητα της κατασκευής.

  • Ασφάλεια: Σχεδιασμός σύμφωνα με τα πρότυπα πατήματος και ρίχτι απαλείφει τον κίνδυνο ατυχήματος. Ωστόσο ως προς την θωράκιση τον κενών σημείων χρησιμοποιείται triplex ψημένο γυαλί ασφαλείας, στερεωμένο σε υψηλής ποιότητας και σταθερότητας στηρίγματα από ανοξείδωτο χάλυβα.
  • Εργονομία: Χρυσή τομή στην αξιοποίηση του χώρου και στην απαιτούμενη κλήση ανάβασης, προαφαίρει άνετες διελεύσεις τόσο στην χρήση της, όσο και περιφερικά της.
  • Άριστη ποιότητα κατασκευής: Με γνώμονα την λεπτομέρεια όλα τα επιμέρους τεμάχια που συγκροτούν την σκάλα, επεξεργάζονται και συνδέονται με επιμέλεια και μεθοδικότητα.
  • αξιοπιστία: Εγγυημένη απαλοιφή τριγμών και εκδορών χάρης την χρήση υλικών φινιρίσματος νέας γενιάς.
  • Φιλικότητα: Χρήση μόνο φυσικών υλικών, όπως μασίφ ξυλεία, βερνίκια που παράγονται από λιναρόσπορο, προδίδουν στην σκάλα, φιλικότητα τόσο στο εσωτερικό περιβάλλον και του χρήστες της, όσο και στο εξωτερικό περιβάλλον.
Ημερομηνία

Ιούνιος 28, 2021

Κατηγορία

Home, Σκάλες

© 2022 · scalainforma.com · All rights reserved.
A website by Artware